afm7_tvc_vrijstelling_vergunning
zuydoever-logo

In Fase II worden de watervilla’s aangeboden in meerdere verschijningsvormen met diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs, witgrijs, naturel vergrijzend of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten ‘shingles’.

Watervilla Type 55

Kenmerken Type 55 A

Type 55 A heeft een souterrain waar ruimte gemaakt is voor een sauna en 2 slaapvertrekken. Zoals u mag verwachten in dit segment heeft elk slaapvertrek een badkamer en suite. De trap in het hart van het huis loopt door naar de derde slaapkamer en het entresol. De living is hoog, waarbij de enorme pui en raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woning wordt afgewerkt en ingericht met topsegment inbouwapparatuur. De woningoppervlakte voor dit type bedraagt maximaal 155 m² BVO.

Kenmerken Type 55 B

Type 55 B heeft een eigenzinnig getordeerde dakvorm welke over het terras steekt en een geborgen gevoel geeft. Ook dit type heeft een souterrain waar ruimte gemaakt is voor een sauna en 2 slaapvertrekken met elk een badkamer en suite. De trap in het hart van het huis loopt door naar de derde slaapkamer en het entresol. De woning wordt afgewerkt en ingericht met topsegment inbouwapparatuur. De woningoppervlakte voor dit type bedraagt maximaal 155 m² BVO.