afm7_tvc_vrijstelling_vergunning
zuydoever-logo

In Fase II worden de watervilla’s aangeboden in meerdere verschijningsvormen met diverse typen gevel- en dakafwerking. U kunt kiezen uit donkergrijs, witgrijs, naturel vergrijzend of groen hout. De daken worden gemaakt van riet, aluminium felsplaat, houten delen of houten ‘shingles’.

Watervilla Type 50

Kenmerken Type 50 A

Type 50 A is een 4-persoons woning met 1 slaapkamer op de begane grond. De trap in het hart van het huis loopt door naar de tweede slaapkamer en het entresol. Hier is ook ruimte om je even terug trekken met een goed boek. De living is hoog, waarbij de enorme pui en raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woning wordt afgewerkt en ingericht met topsegment inbouwapparatuur. De woningoppervlakte voor dit type bedraagt maximaal 90 m² BVO.

Kenmerken Type 50 B

Type 50 B kenmerken zich door het getordeerde dak. Tevens is deze variant uit te voeren met een rieten kap. De 4-persoons woning heeft 1 slaapkamer op de begane grond. De trap in het hart van het huis loopt door naar de tweede slaapkamer en het entresol. Hier is ook ruimte om je even terug trekken met een goed boek. De living is hoog, waarbij de enorme pui en raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woning wordt afgewerkt en ingericht met topsegment inbouwapparatuur. De woningoppervlakte voor dit type bedraagt maximaal 90 m² BVO.

Vraag brochure Fase II aan