afm7_tvc_vrijstelling_vergunning
zuydoever-logo

Ervaar de luxe van een hotelkamer, midden in de natuur. Het gevoel van ultieme vrijheid. Waar u kijkt, ziet u water én groen. Geen aangeharkt gras, maar natuurlijke oevers met wuivend riet. Aan de steiger ligt de sloep die lonkt. Vaart u vandaag weer de Loosdrechtse Plassen op of koerst u richting Amsterdam?

DE OMGEVING

Amsterdam Lake District

Dat Amsterdam ongekend populair is bij toeristen over de hele wereld, is niet zo vreemd. De stad bruist, boeit en vermaakt. 24/7! De verschillende stadsdelen hebben allemaal een eigen gezicht en voorzieningen. Hoe bijzonder dat u hier met de boot naartoe kunt varen. Gewoon vanuit de tuin met een goedgevulde koelkast en borrelmand binnen handbereik. Proef de sfeer van de stad vanaf het water en duik even de reuring in als u er zin in heeft. Voor de vele foodfestivals, het grachtenconcert en SAIL zit u straks op de eerste rang. 

Natuurlijk heeft Amsterdam veel te bieden, maar Utrecht doet er op veel gebieden niet voor onder. Ook hier is het heerlijk winkelen, flaneren en dineren!

Verken al het moois vanaf uw eigen steiger

Van Zuydoever gaat menig watersporthart sneller kloppen. Bij de villa’s kunt u suppen en zwemmen en de kids vermaken zich met een rubber bootje rond het huis. Stap in uw sloep en zet koers richting de plassen en verplaats u via de Vecht naar De Spiegelplas of de Vinkeveense Plassen.De natuur hier is eindeloos mooi. De term Loosdrechtse Plassen is de historisch ontstane verzamelnaam voor alle plassen in de voormalige gemeente Loosdrecht. Doorkruis deze plassen en verplaats u via de Vecht naar De Spiegelplas of de Vinkeveense Plassen. 

Veel restaurants in de directe omgeving liggen aan het water en bieden vaak de mogelijkheid aan te meren. Wij hebben alvast een aantal hotspots voor u op een rij gezet.

1 De Haven Club, Oud-Loosdrecht
2 A-Fusion, Oud-Loosdrecht
3 AIM, Oud-Loosdrecht
4 Paviljoen de Strook, Breukelerveen
5 Slangevegt, Breukelen
6 Loetje, Breukelen

7 Tante Koosje, Loenen a/d Vecht
8 ’t Amsterdammertje, Loenen a/d Vecht
9 De Nederlanden, Vreeland
10 Docks, Kortenhoef
11 The Harbour Club, Vinkeveen
12 Boathouse, Vinkeveen

.1Over de Vecht naar Kortenhoef – 6 uur
.2Vinkeveense Plassen – 6 uur
.3Breukelen – 4 uur
.4Loosdrechtse Plassen – 4 uur

Boot- en fietsverhuur

Goede kans dat u een eigen boot heeft, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u op Zuydoever voor uzelf of uw gasten een boot huren. Vanaf het water is de omgeving adembenemend mooi, maar vergeet ook niet af en toe de fiets te pakken en af te koersen naar het Groene hart of juist de andere kant op richting de landgoederen en bossen bij ’s Graveland.

Interesse?

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u snel meer wilt weten kunt u altijd direct contact opnemen.